Σε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Καβάλας, μας δόθηκε η ευκαιρία για εκτενή ενημέρωση για το ζήτημα των ανταποδοτικών τελών, που επιβαρύνουν τις επιχειρήσεις μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Υπήρξε αναλυτική παρουσίαση για το τι ισχύει, ποια είναι η κατάσταση σήμερα και ποιες είναι οι σκέψεις και προτάσεις της Διοίκησης του Δήμου για την αντιμετώπιση τους.
Επιμελητήριο Καβάλας και Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, μεταφέραμε την αναγκαιότητα, σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, να επικρατήσουν οι χαμηλότερες χρεώσεις για τις επιχειρήσεις μας, αφού υπάρχουν σχετικές αυξήσεις και εξαιτίας των επιπλέον τετραγωνικών μέτρων που έχουν συμπεριληφθεί βάσει του Νόμου, αλλά και εξαιτίας των αυξήσεων που έχουν υποβληθεί.

Ο Δήμαρχος έδειξε όλη την καλή διάθεση για συνεργασία βάσει και των δεδομένων των οικονομικών του Δήμου.
Επίσης μας δόθηκε η ευκαιρία, να συζητήσουμε την εξέλιξη του έργου του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, για την περιοχή του Αγίου Νικολάου και τις διαδικασίες επιτάχυνσης υλοποίησης, αυτού του έργου για την περιοχή.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΔΕΜΠΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Προηγούμενο άρθροΟ TAP μεταφέρει το πρώτο 1 bcm φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΜαζικοί προληπτικοί έλεγχοι με rapid test στη Θάσο από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στις 22 και 23 Μαρτίου 2021