%cf%84%cf%83%ce%b1-800x445

Ως γνωστό, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι στον Τομέα Καθαριότητας και στον Δήμο Καβάλας, με αποκλεισμό του αμαξοστασίου και του ΧΥΤΑ, ενώ σήμερα το πρωί  προχώρησαν και σε στάση εργασίας (11.00 έως τέλος ωραρίου), έχοντας τη συμπαράσταση και του μόνιμου προσωπικού. Τα σκουπίδια δίπλα ή και πάνω από τους ξεχειλισμένους κάδους σχηματίζουν… βουνά σε όλη την πόλη, αλλά και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα.

Με αυτές τις εικόνες να αφήνουν κακή εντύπωση στους επισκέπτες της πόλης μας και με δεδομένο ότι έρχεται μια σειρά εκδηλώσεων, με πρώτη αυτή του 6ου Kavala AirSea Show το προσεχές Σαββατοκύριακο, η δήμαρχος Καβάλας κ.  Δήμητρα Τσανάκα, είχε συνάντηση με τους συμβασιούχους, ζητώντας τους να συνδράμουν στο έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων, εκφράζοντας ταυτόχρονα την συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματά τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Καβάλας, Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου, επισήμανε ότι «σε συνέχεια των κινητοποιήσεων, υπάρχει σήμερα μια στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου. Το διοικητικό προσωπικό είναι εδώ μαζί με τους συμβασιούχους προς συμπαράστασή τους. Είχαμε μια συνάντηση με την κ. Τσανάκα. Μας εξέφρασε τη συμπαράστασή της. Υπάρχει θέμα με τα σκουπίδια, διότι άρχισαν να συγκεντρώνονται πολύ μεγάλες ποσότητες στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν οι εκδηλώσεις της πόλης, όπως το Air Show στο τέλος της εβδομάδας. Ζητήθηκε από την κ. Τσανάκα, ώστε να καθαριστούν κάποιοι χώροι, κάτι που θα αποφασιστεί στις επόμενες συναντήσεις».

Προηγούμενο άρθροΓ.Φιλόσογλου: Ας παρθεί απόφαση στις δικαστικές αίθουσες για το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται ικανοποιητικά οι εργασίες στις παιδικές χαρές του Δήμου Καβάλας