Προβληματισμός υπάρχει για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν τον Μάιο και τον Ιούνιο στην Καβάλα. Ήδη κάποιες εκδηλώσεις του Μαϊού προγραμματισμένες είτε από τον δήμο είτε από την περιφέρεια, είτε από τους ίδιους του διοργανωτές έχουν ακυρωθεί.

Για το Kavala AirSea Show υπάρχει η οργανωτική επιτροπή η οποία θα συγκληθεί.
Tην Πέμπτη θα απευθυνθεί η πρόσκληση, ώστε να γίνει η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων: δήμος Καβάλας, επιμελητήριο, απο τον σύλλογο ξενοδόχων, καφεζυθοπωλών και από την ΠΕ Καβάλας και με την παρουσία του διευθυντή της διοργάνωσης Παναγιώτη Γεωργιάδη και θα αποφασιστεί αν θα γίνει το AirSea Show ή όχι.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις για το αν θα γίνει ή όχι. Περιμένουμε την απόφαση της οργανωτικής επιτροπής. Είναι μία συλλογική απόφαση, από ένα συλλογικό όργανο. Υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός για τις εκδηλώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα”, δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης.

Επίσης ο κ. Αντωνιάδης έκανε λόγο για τις τηλεδιασκέψεις με τους δημάρχου και όλους τους φορείς του νομού προκειμένου να υπάρχει ο κατάλληλος συντονισμός ως προς την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τους αυστηρούς ελέγχους στα καταστήματα τα οποία παραμένουν ανοιχτά, καθώς και για το κάλεσμα στην εθελοντική αιμοδοσία από την Πέμπτη 2/4 και κάθε Πέμπτη στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου της ΠΕ Καβάλας.

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης στο ραδιόφωνο του Lobyy 101.8 το πρωί της Τετάρτης (25/3) από το 43.26 έως 49.50

Απο την πλευρά του δήμαρχος Καβάλας ( δες εδώ )δήλωσε το βράδυ της Τρίτης πως “δεν θα γίνει το Kavala AirSea Show”.

 

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα του δήμαρχου Καβάλας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Επόμενο άρθροΝαυτεργάτες Θάσου | Να γίνονται πιο εντατικοί έλεγχοι στα λιμάνια