volley-1-800x445

Η Κεραμωτή θα φιλοξενήσει τους τελικούς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων beach volley 2018 (Regional Juniors) της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης. Οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Coco Beach bar για τις κατηγορίες Κ17, δηλαδή Παίδων- Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2002. Θα διεξαχθούν σύμφωνα με ό,τι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την ειδική προκήρυξη της ΕΣΠΕ Θράκης- Ανατολικής Μακεδονίας και τους Κανονισμούς της Διοργάνωσης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι και όσες είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο beach volley της ΕΟΠΕ, ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στη δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε με εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2018).

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσης, ή στο mail: epesthr1@otenet.gr, ή στον Τεχνικό Υπεύθυνο του τουρνουά (Πυριλίδης Μιχάλης, κιν: 6945841035), υποβάλλοντας τις δηλώσεις συμμετοχής τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το προβλεπόμενο παράβολο, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 10 Ιουλίου, προκειμένου έγκαιρα να γίνει η αρχική κατάταξη των αθλητών- αθλητριών και να σχηματισθεί το «Κεντρικό ταμπλό» των Αγώνων ανά κατηγορία. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, ενδέχεται να προηγηθεί προκριματική φάση, την Παρασκευή 13 Ιουλίου.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 14 Ιουλίου (9πμ). Για τη συμμετοχή ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό θα διεξαχθεί κλήρωση, εκτός για τις ομάδες που μεταφέρουν βαθμολογία από την προηγούμενη χρονιά, οι οποίες και θα τοποθετηθούν στην κορυφή του κυρίως ταμπλό.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες, διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό του τελικού τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας το τριήμερο 27-29 Ιουλίου.

Προηγούμενο άρθροΑυτοψία των πλημμυρισμένων από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ
Επόμενο άρθροΔεν κρατιέται ο Ζάεφ – Μίλησε για “μακεδονικό στρατό” και έβαλε τα Σκόπια ήδη στο ΝΑΤΟ