Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Καβάλας (ΣΦΕΝΚ) και τα φροντιστήρια μέλη του, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων τους, διοργανώνει WEBINAR επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο: ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr) και ομιλητή τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας και ιδρυτή της.

Το βιωματικό webinar περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για μαθητές των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου και των τάξεων του Λυκείου, καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ενδεικτικά οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι εξής:

  • Οι νέες αλλαγές στο Λύκειο (διπλό μηχανογραφικό, ελάχιστη βάση εισαγωγής, περιορισμός εισακτέων κ.ά.)
  • Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας με τα νέα δεδομένα της πανδημίας
  • Ποιες αλλαγές φέρνει η πανδημία στην επιλογή σπουδών
  • Έξυπνες επιλογές ανά επιστημονικό πεδίο
  • Κρυφές λεπτομέρειες του μηχανογραφικού (ειδικά μαθήματα, μετεγγραφές, παθήσεις)

Κατά τη διάρκεια του webinar ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος θα απαντήσει ερωτήσεις των μαθητών σχετικά με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τις σχολές και τα επαγγέλματα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 16/5/2021 και ώρα 18:00.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ο ΣΕΦΕΝΚ προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου απ’ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Όσοι επιθυμούν να λάβουν αυτόματα τις οδηγίες σύνδεσης για το zoom, θα πρέπει να συμπληρώσουν την πολύ απλή googleform που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/FAabRKKx58EVQBDJ7

Προηγούμενο άρθροΑποψίλωση χαμηλής βλάστησης στους προαύλιους χώρους των βρεφονηπιακών σταθμών της Καβάλας
Επόμενο άρθροΟικονομικό Φόρουμ Δελφών- Θεοχάρης: Όλα θα πάνε καλά τη φετινή τουριστική χρονιά, Ενθαρρυντικά μηνύματα από Βρετανία και ΗΠΑ