Το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκε στην Καβάλα το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για τον σύζυγο της 55χρονης του πρώτου δηλαδή κρούσματος στην Καβάλα.

Η υγεία του 60χρονου είναι σε καλή κατάσταση, δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί και το έχει ξεπεράσει σχεδόν ανώδυνα” δήλωσε στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης, το πρωί της Τετάρτης (25/3). Σχετικά με την 55χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είναι σε καλή κατάσταση και ίσως τις επόμενες μέρες πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Χθες επίσης βγήκαν και τα αποτελέσματα 14 ύποπτων κρουσμάτων στην Καβάλα τα οποία ήταν αρνητικά, με τον κ. Κλειτσιώτη να δείχνει συγκρατημένα αισιόδοξος “Κάθε μέρα που περνάει και δεν έχουμε θετικό κρούσμα δείχνει ότι τα μέτρα που ελήφθησαν έγκαιρα αποδίδουν και δεν έχουμε πληθώρα ύποπτων κρουσμάτων. Αυτό μας δίνει κουράγιο, ενώ από χθες το απόγευμα δεν έχουμε περιστατικό για το οποίο να πάρουμε δείγμα”.

Σε ότι αφορά τα τεστ κορωνοϊού, το νοσοκομείο Καβάλας είναι έτοιμο να τα ξεκινήσει από τη στιγμή όμως που ο προμηθευτής εφοδιάσει το νοσοκομείο με τα αντιδραστήρια. Αυτό πιθανόν να γίνει τις επόμενες ημέρες, ενώ η έλλειψη είναι παγκόσμια.

Σχετικά με τον εξοπλισμό, υπάρχει επάρκεια για μία εβδομάδα, αλλά οι άνθρωποι του νοσοκομείου ζητούν επιπλέον εξοπλισμό, παίρνουν δόσεις προκειμένου να υπάρχει διαθεσιμότητα.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 από το 1.44.30 έως 1.49.50

Προηγούμενο άρθρο25η Μαρτίου – Συγκλονίζει το μήνυμα πιλότου της ομάδας «Ζευς»: Η Ελλάδα πάντα έβγαινε πιο δυνατή
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Θετικός ο πρίγκιπας Κάρολος