eleytheroypoli

Στις 2 Ιουνίου οριστικά και αμετάκλητα θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη από πλευράς του Δήμου Παγγαίου και του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Μποσμπότη θα είναι η συναυλία με τους Ιμάμ Μπαϊλντί ενώ οι καταστηματάρχες θα κάνουν εκπτώσεις στα προϊόντας τους στο πλαίσιο αυτής της γιορτής.

Ο κ. Μποσμπότης δήλωσε πως «Θα είναι πράγματι μια βραδιά ξεχωριστή. Στις 2 Ιουνίου η μεγάλη γιορτή, ημέρα Παρασκευή, προπαραμονή του Αγίου Πνεύματος. Οι καταστηματάρχες της Ελευθερούπολης, με την παράταση ωραρίου που θα υπάρξει μέχρι αργά τη νύχτα αναμένουν τους πολίτες να έρθουν και να επισκεφθούν τα καταστήματα τους. Θα είναι μια αξέχαστη βραδιά με αποκορύφωμα την μεγάλη συναυλία των ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ στις δέκα το βράδυ της Παρασκευής».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ

Επίσης αναφέρθηκε και στα κυκλοφοριακά καθώς θα κλείσουν κάποιους δρόμους, θα τους πεζοδρομήσουν για τις ανάγκες τις γιορτής. «Κλειστή θα είναι η οδός Φρίξου Παπαχρηστίδη, με κλειστούς και άλλους δρόμους μια και η ΝΥΧΤΑ απλώνεται παντού, εμείς όμως ακόμη δεχόμαστε αιτήσεις από συλλόγους και σωματεία που θέλουν να λάβουν μέρος εκείνη τη βραδιά.

Γενικά νομίζω ότι η Ελευθερούπολη εκείνο το διάστημα θα έχει κάτι το ξεχωριστό να παρουσιάσει και θα γίνει πράγματι το αδιαχώρητο. Το αποκορύφωμα η συναυλία, το cooking show με τις μακαρονάδες, το συγκρότημα ΦΑΣΑΡΙΟΖΟ που κάνει εντύπωση με τα κρουστά από τη Δράμα, τα αθλητικά σωματεία…

Μια βραδιά γεμάτη ζωή, χαμόγελο, και αισιοδοξία που τόσο χρειαζόμαστε τις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουμε».

Ο ίδιος εξέφρασε την ευχή αυτή την αισιοδοξία να την δουν οι καταστηματάρχες να μετατρέπεται σε οικονομική ένεση μια και το έχουν ανάγκη. «Βέβαια θα έχουν προσφορές, εκπτώσεις, ενώ θα υπάρχει και λαχειοφόρος με 150 δώρα περίπου. Καλούμε άπαντες στο μεγάλο αυτό πανηγύρι της αγοράς» κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΕνίσχυση του έργου των “Γιατρών του Κόσμου”
Επόμενο άρθρο“Έπεσαν” οι υπογραφές Ενεργειακής-Υπ. Ενέργειας για τους Υδρογονάνθρακές στην Αιτωλοακαρνανία