Εντατικοί έλεγχοι διενεργούνται από το πρωί της Δευτέρας στις μετακινήσεις των πολιτών σε όλη τη χώρα

Σε διάφορα σημεία στην πόλη άνδρες της Διευθυνσης Αστυνομίας Καβάλας πραγματοποιούν ελέγχους σε διάφορα σημεία της Καβάλας.

Δεκάδες πολίτες ελέγχθησαν ήδη με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα έγγραφα, εκτυπωμένα από την πλατφόρμα που ανακοινώθηκε χθες ή χειρόγραφες υπεύθυνες δηλώσεις.

Δεν έλειψαν βέβαια κι αυτοί -κυρίως νεαρής ηλικίας- που επέλεξαν να στείλουν μήνυμα (sms) στον αριθμό 13033, δηλώνοντας τον λόγο μετακίνησής τους.

Κάποιοι πολίτες, που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Σε κάποιες περιπτώσεις, κατά τους σημερινούς ελέγχους, οι αστυνομικοί παρέδωσαν οι ίδιοι έγγραφα στους πολίτες, οι οποίοι τα συμπλήρωσαν και τα κράτησαν στην κατοχή τους προκειμένου να τα επιδείξουν σε περίπτωση νέου ελέγχου.

Κλιμάκια της αστυνομίας θα πραγματοποιούν ελέγχους όλο το 24ωρο, καθημερινά, σε ολόκληρη την πόλη με περιπολίες αλλά και σε σταθερά σημεία, υπενθυμίζοντας στους πολίτες την ατομική τους ευθύνη.

Η κίνηση μέσα στη πόλη είναι σχεδόν μηδενική, αφού κυκλοφορούν μόνο οι επαγγελματίες που πήγαν στη δουλειά τους το πρωί.

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή Εχίνου στην Ξάνθη
Επόμενο άρθροΔιευκρίνηση από τον Δήμαρχο Θάσου για την μετακίνηση των πολιτών προς και από το νησί της Θάσου