Ο δράστης προμήθευε με ναρκωτικά τα μέλη της συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά στην Καβάλα και τη Θάσο

Συνελήφθη χθες (22-2-2021) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με την ειδικότερη πράξη της πώλησης.

Ειδικότερα, από τις συνεχιζόμενες έρευνες των παραπάνω αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης προμήθευε με ποσότητες κοκαΐνης τα μέλη της συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην Καβάλα και τη Θάσο (σχετικό το από 1-2-2021 Δελτίου Τύπου) και σε βάρος του εκδόθηκε το εν λόγω Ένταλμα Σύλληψης.

Σημειώνεται επίσης ότι σε χώρο της οικίας του δράστη οι αστυνομικοί εντόπισαν επιμελώς κρυμμένη μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Προηγούμενο άρθροGoethe-Institut Thessaloniki σε συνεργασία με την Δημωφέλεια διοργανώνουν δωρεάν εργαστήριο για κατοίκους πόλεων της Βορείου Ελλάδαςδιοργανώνουν δωρεάν εργαστήριο για κατοίκους πόλεων της Βορείου Ελλάδας
Επόμενο άρθροΠεριοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού λόγω εργασιών διαπλάτυνσης του οδοστρώματος