%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-778x445

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση του Επιμελητηρίου Καβάλας για την περιφερειακή  διοργάνωση τροφίμων και ποτών Συνέργεια που φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο στη Νέα Καρβάλη. Ο πρόεδρός του κ. Άγγελος Τσατσούλης δήλωσε πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να γίνουν γνωστά τα προϊόντα της Περιφέρειας και να αυξηθεί η κατανάλωση και η προβολή τους.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Τσατσούλης ανέφερε πως «είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας και ιδιαίτερα του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, που θεωρούσε ότι θα έπρεπε να γνωρίσουμε καταρχήν τι προϊόντα παράγει η Περιφέρειά μας και να μπορούμε να στηρίξουμε τα προϊόντα ενδοπεριφερειακά. Είναι η τρίτη Συνέργεια που γίνεται, η πρώτη έγινε στην Κομοτηνή, η δεύτερη στην Αλεξανδρούπολη και η τρίτη γίνεται στην Καβάλα. Το Επιμελητήριο Καβάλας διαθέτει το χώρο, η διοργάνωσή της είναι αποκλειστικά της Περιφέρειας. Εύχομαι να έχει επιτυχία. Από ότι είδα είναι περίπου 110 επιχειρήσεις που συμμετέχουν, ο χώρος είναι ιδιαίτερα ιδανικός για τέτοια πράγματα, επομένως περιμένουμε τον κόσμο αλλά και τις επιχειρήσεις στη μαζική εστίαση όπωςκαι τα ξενοδοχεία να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν τι προϊόντα παράγει η Περιφέρειά μας και να στηρίξουν αυτές τις επιχειρήσεις. Το Εκθεσιακό μας Κέντρο ήταν ένα οίκημα που από την αρχή είναι στολίδι. Από κει και πέρα εμείς προσπαθούμε με τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε να το κρατήσουμε στην καλύτερη κατάσταση».

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ερωτηθείς ο κ. Τσατσούλης αν στο μέλλον πρόκειται να φιλοξενηθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο αντίστοιχες εκδηλώσεις, σημείωσε πως «σαφώς. Έχουμε πέσει όμως σε μία περίοδο κρίσης που όλες οι εκθέσεις φθίνουν κι οι επιχειρήσεις ζορίζονται να συμμετάσχουν. Εμείς ήδη έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, αλλά ο προγραμματισμός πάντα δεν βγαίνει, παρόλα αυτά όμως με τα μέσα τα οποία διαθέτουμε το Εκθεσιακό Κέντρο δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρό έτσι όπως το λειτουργούμε και φυσικά δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να φεύγει, κυνηγάμε τα πάντα».

Προηγούμενο άρθρο«Μεγάλες οι προοπτικές, φιλόδοξα τα σχέδια για τα λιμάνια μας» δηλώνει ο Πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος | Διόδια Εγνατίας – Περιμετρική | “στο ίδιο έργο θεατές”…