Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Παιδείας και Ποιότητας Ζωής, Απόστολο Μουμτζάκη και Κυριάκο Σταυρίδη αντίστοιχα, και την Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή, επισκέφθηκε την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας και το Γυμνάσιο της Νέας Καρβάλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τους μαθητές τόσο του ΕΕΕΕΚ Νέας Καρβάλης, όσο και του Γυμνασίου της περιοχής, ενημερώθηκε για τις περιβαλλοντικές δράσεις των δύο σχολείων ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5/6).

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία μεταφύτευσης των λουλουδιών που καλλιέργησαν τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Καβάλας, τα οποία θα περιποιείται εφεξής η περιβαλλοντική ομάδα των μαθητών του Γυμνασίου.

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο σχολείων της Νέας Καρβάλης βάζουν σε σταθερή βάση περισσότερο χρώμα στη ζωή τους, έρχονται σε επαφή με τη φύση και λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Προηγούμενο άρθροRapid tests στην Ελευθερούπολη αύριο Τετάρτη 2/6
Επόμενο άρθροΚαιρός – Ξάνθη: Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι – Βούλιαξαν δρόμοι