Για 25η συνεχόμενη μέρα η Μαρία Φραντζεσκάκη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας-Covid του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ωστόσο η πορεία της «δείχνει» κάποια σημάδια βελτίωσης που κάνουν τους θεράποντες ιατρούς να αισιοδοξούν.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Καβάλας νοσηλεύτηκε αρχικά στην «κορονο-κλινική» του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας όπου εισήχθη στις 17 Αυγούστου, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό λίγες ημέρες πριν, ενώ στις 21 Αυγούστου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή της και, λόγω του ότι όλες οι κλίνες της ΜΕΘ-Covid του ΓΝΚ ήταν «κατειλημμένες», διακομίστηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Τις προηγούμενες ημέρες, η κατάσταση της υγείας της σημείωσε κάποια βελτίωση και οι ιατροί έκριναν ότι μπορεί να αποσωληνωθεί, όπερ και εγένετο, ωστόσο λίγο μετά χρειάστηκε να διασωληνωθεί εκ νέου.

Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας της Μαρίας Φραντζεσκάκη δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης, γεγονός που κάνει τους πάντες να αισιοδοξούν για την πορεία της κατάστασής της.

Προηγούμενο άρθροΣωτηρης Παπαδόπουλος: Δύο χρόνια χωρίς ουσιαστικό έργο για τον Δήμο Καβάλας
Επόμενο άρθροΒαγγέλης Καμπουρίδης· Ελέγχουμε όλα τα πιστοποιητικά νόσησης που μας τέθηκαν υπ’ όψιν για υγειονομικό προσωπικό