Το Followgreen Δήμου Καβάλας μας καλεί να γιορτάσουμε οικολογικά τις φετινές γιορτές, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέψουμε όλες μας τις συνήθειες! Με μικρές αλλαγές στον τρόπο που θα γιορτάσουμε, καταφέρνουμε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με περιττές σπατάλες, όπως μεγάλες ποσότητες φαγητού στο γιορτινό τραπέζι που δεν δύναται να καταναλωθούν και μη ανακυκλώσιμα περιτυλίγματα δώρων και γλυκών!

Λάβε μέρος στο Green Mission

«Ιδέες & Tips για οικολογικές γιορτές!»

& Κέρδισε ένα Xiaomi Redmi 9A 32GB 4G

www.followgreen.gr/kavala/Mission/Single/3121

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές να σας συνοδεύουν στη νέα χρονιά!

Προηγούμενο άρθροΞάνθη: Αγωνία για βρέφος 4 μηνών με κάταγμα στο κεφάλι – “Γέφυρα ζωής” ανήμερα των Χριστουγέννων
Επόμενο άρθροΣωτήρης Χιωτάκης: Όλα αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί αν γινόταν ουσιαστική συζήτηση