Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 η κοπή Βασιλόπιτας των εργαζομένων στην Ο.Λ.Κ. Α.Ε., παρουσία του προέδρου του Οργανισμού, κ. Γιώργου Φιλόσογλου και της Διευθύνουσας Συμβούλου, κας. Άννας Θυσιάδου.

Η κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, ενώ στις δύο Βασιλόπιτες οι οποίες κόπηκαν αντιστοιχούσαν και δύο συμβολικά δώρα σε όσους κέρδισαν τα φλουριά.
Παράλληλα, η Ο.Λ.Κ. Α.Ε. συμμετείχε στην πρωτοβουλία της επιχείρησης εστίασης της Καβάλας «Κουτούκι του Σαρρή», ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Γιάννης Σαρρής, ο οποίος για 3η συνεχόμενη χρονιά διέθεσε όλα τα έσοδα της ημέρας για τη «μάχη» κατά του καρκίνου, ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Οργανισμού και τους εργαζόμενους «για την απόφαση να συνδράμουν σε αυτόν τον ιερό σκοπό και ιδιαίτερα την κα. Θυσιάδου η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη», όπως δήλωσε ο ίδιος.

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑΚ: Υπογραφή σύμβασης για την ανόρυξη ερευνητικής γεώτρησης
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στο 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Καβάλας