Ο Δήμος Παγγαίου, εταίρος στο έργο KEEP ON / „Effective policies for durable and self-sustainable projects in the cultural heritage sector” (“Αποτελεσματικές Πολιτικές για διάρκεια και βιωσιμότητα έργων που υλοποιούνται στον τομέα του πολιτισμού”), το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG EUROPE, συμμετέχει στο διαδικτυακό εργαστήριο του έργου με θέμα: «Χρηματοδότηση, επιχειρηματικά μοντέλα και διοίκηση παρεμβάσεων στην πολιτιστική κληρονομιά», στις 30 Οκτωβρίου 2020 (11.00 – 14.15). Στόχος του εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη προσεγγίσεων διασφάλισης οικονομικής και διαχειριστικής αειφορίας των πόρων πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η ανάπτυξη των θεματικών από ειδικούς στο αντικείμενο, θα μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των σχετικών εργαλείων πολιτικής με την ανάπτυξη κατάλληλων μέτρων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν το πρόγραμμα και μπορούν να εγγραφούν μέσω του συνδέσμου που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.interregeurope.eu/keepon/news/news-article/10051/governance-of-cultural-heritage-online-workshop/
ενώ η συνεδρία θα καταγραφεί για να είναι διαθέσιμη αργότερα, μέσω συνδέσμων που θα διατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου Παγγαίου.

Στο έργο KEEP ON, εκτός από το Δήμο Παγγαίου, συμμετάσχουν εταίροι την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία, την Ολλανδία, την Πολωνία και την Πορτογαλία.

Προηγούμενο άρθροΠώς να προστατευτείτε από απάτες με τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες
Επόμενο άρθροΈτσι θα γίνει το νέο πιθανό lockdown – Τι θα ισχύσει με σχολεία, νυχτερινή απαγόρευση κι εστίαση – Φόβοι για την οικονομία