Ολοκληρώθηκε η παραλαβή πολύ χρήσιμου και εξειδικευμένου Ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού στο ΚΥ Πρίνου με χορηγίες από το Σωματείο Παιδικού Τραύματος κατόπιν της σχετικής έγκρισης από την Διοίκηση της 4ης Υ.ΠΕ.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ΗΚΓ Contec 300 G, Monitor παρακολούθησης ζωτικών σημείων με δυνατότητα καπνογραφίας, φορητά παλμικά οξύμετρα EDAN H1008, μανομετρικά πιεσόμετρα HEINE, Ampu σιλικόνης με παιδική και βρεφική μάσκα GIMA, πλήρες σετ λαρυγγοσκοπίου για βρέφη και παιδιά με τραχειοσωλήνες διαφόρων διαμετρημάτων, 3 συσκευές ενδοοστικής έγχυσης υγρών για παιδιά, αντλία έγχυσης όγκου SN-ISOOH, βρεφοζυγός Soehnie 8310.01.

Παράλληλα με συντονισμένες ενέργειες της νέας Διοίκησης της 4ης Υ.ΠΕ. επισκευάστηκε το ακτινολογικό εργαστήριο του Κ.Υ. ΠΡΙΝΟΥ και λειτουργεί πλέον κανονικά. Το ακτινολογικό εκτός της καθημερινής πρωινής λειτουργίας θα λειτουργεί 3 απογευματινά ωράρια και τα πρωινά ωράρια κατά τα Σαββατοκύριακα. Το νέο τηλέφωνο του Κ.Υ ΠΡΙΝΟΥ είναι το 2593350000 ενώ για έκτακτα ή επείγοντα περιστατικά οποιαδήποτε ημέρα ή ώρα καλούμε το τριψήφιο νούμερο 166.

Προηγούμενο άρθροΣάββας Μιχαηλίδης: Μόνο Καθυστέρηση και ανικανότητα η απερχόμενη διοίκηση Τσομπανόπουλου
Επόμενο άρθροΚατά της δημιουργίας hotspot στη Ν.Ηρακλείταα είναι ο σύλλογος «Νέος Οικισμός Νέας Ηρακλείτσας»