Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης τη πανδημίας Covid19, οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας συνεχίζουν επισκέψεις σε δομές και ιδρύματα του νομού, με στόχο την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ώστε αυτό να μπορέσει να ανταποκριθεί επαρκώς στην πανδημία Covid19, προστατεύοντας και ενισχύοντας παράλληλα την ανθεκτικότητα των πλέον ευάλωτων πληθυσμών στην χώρα.

Η ομάδα εθελοντών του παραρτήματος Καβάλας των ΓτΚ Ελλάδας επισκέφθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ) του Δήμου Καβάλας στις 14 Οκτωβρίου και στις 20 Οκτωβρίου το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη, προσφέροντας είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Για τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας, παραμένει προτεραιότητα η εφαρμογή της Καθολικής Κάλυψης της Υγείας για όλους ώστε «να μη μείνει κανείς πίσω», παραμένει βασικός στόχος των δράσεων να είναι εκεί, όπου υπάρχουν άνθρωποι.

Προηγούμενο άρθροΗ τραγική ιστορία της οικογένειας Γεννηματά – Η Φώφη είχε χάσει τους γονείς της από την επάρατη νόσο (Εικόνες)
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήριο μήνυμα απο την Ν.Ε ΚΙΝΑΛ Καβάλας για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά