deyak-vlavi

Το Τμήμα Περιβάλλοντος της Π.Ε. Καβάλας οριστικοποίησε και ανακοίνωσε το πρόστιμο του ποσού των 10.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΚ. Το πρόστιμο αφορά τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στην Άσπρη Άμμο,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Χαράλαμπος Κούφατζης τονίζει πως επί διοίκησης του προτεραιότητα είναι η συντήρηση και η επιδιόρθωση του βιολογικών καθαρισμών.Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ένα πρόβλημα που μάλλον αφορούσε και παλαιότερες διοικήσεις, ωστόσο δεν έχει επιλυθεί ακόμη.Πρόκειται για ρότορες που δεν λειτουργούν και έχει αρχίσει η αντικαταστασή τους επί των ημερών του κ. Μπάμπη Κουφατζή.
Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αναφέρθηκε και στις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ,οι οποίες συμβαίνουν λόγω της παλαιότητας του δικτύου αλλά και ότι οι υποχρεώσεις της δημοτικής επιχείρησης έχουν αυξηθεί λόγω και της ένταξης της περιοχής των Φιλίππων στις αρμοδιότητές της.Ενώ δηλώνει πως η ΔΕΥΑΚ σκοπεύει να συνεργαστεί με ιδιώτες,ώστε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.
Τέλος ο .Κουφατζής τονίζει ότι ο προληπτικός καθαρισμός των φρεατίων ήταν αυτός που δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην πόλη της Καβάλας από την κακοκαιρία που έπληξε τον Νομό Καβάλας, ενώ η δημοτική υπηρεσία θα εξετάσει και την περίπτωση του νεαρού δημότη στην οδό Κολοκοτρώνη, ο οποίος υπέστη ζημίες εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Προηγούμενο άρθροΑπαντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαρκόπουλου στον δήμαρχο Νέστου για τις πλημμύρες
Επόμενο άρθρο10 κάδοι ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ρούχων τοποθετήθηκαν στην Καβάλα