%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b1

Ξανά στο προσκήνιο έρχονται τα εγκαταλελειμμένα κτίρια μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκεται στα σκαλοπάτια μεταξύ των οδών Δράκοντος και Ηφαιστίωνος.Σύμφωνα με τους περίοικους, στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένει ένας άστεγος που δεν αποκλείεται να προκάλεσε τη φωτιά από αμέλεια.
Με αφορμή την πυρκαγιά, οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως αντιμετωπίζουν δύο προβλήματα στην συνοικία τους. Αρχικά ζητούν να γίνει παρέμβαση για τον άστεγο που μένει στην συγκεκριμένη εγκαταλελειμμένη κατοικία,καθώς φοβούνται πως θα προκύψει παρόμοιο περιστατικό.Ενώ δηλώνουν πως ζητούν από τις δημοτικές αρχές να προσέξουν περισσότερο την συνοικία τους στο θέμα της καθαριότητας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής , Ανέστης Τσουρουκίδης επισκέφθηκε την συγκεκριμένη συνοικία για να καταγράψει την κατάσταση.Όσο αφορά την καθαριότητα της περιοχής,ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, δηλώνει πως ο Δήμος Καβάλας δεν μπορεί να επέμβει στην καθαριότητα των εγκαταλελειμμένων κτιρίων καθώς είναι ιδιόκτητα και ότι έχει στείλει πολλές φορές ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες για την καθαριότητα των ακινήτων τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Τσουρουκίδης ειδοποίησε το συνεργείο Καθαριότητας για τα προβλήματα της περιοχής και δεσμεύτηκε πως θα φροντίσει για την καθαριότητα της συνοικίας στο άμεσο διάστημα.

Προηγούμενο άρθροΜε παρεμβάσεις Λαζαρίδη-Χαριτόπουλου καλύπτονται ανάγκες του ΚΥ Πρίνου
Επόμενο άρθροΣυντονιστική επιτροπή για την αλλαγή της όδευσης του TAP: Ο αγωγός θα περάσει μόνο από τα βουνά!