Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ΥΕΘΑ και Βουλευτής ΝΔ Ν.Καβάλας έγραψε σχετικά με την προετοιμασία και επαναλειτουργία του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας:

Αυτό είναι το σημείο όπου θα στηθεί το κέντρο δειγματοληπτικών ελέγχων covid-19 για τους εισερχόμενους τουρίστες στη Νυμφαία Ροδόπης.
Η φωτογραφία είναι από το κλιμάκιο της Ταξιαρχίας και του Μηχανικού του ΕΣ που ήλεγξαν τον χώρο και προγραμμάτισαν τις εργασίες νωρίτερα το απόγευμα, μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας ΑΜ-Θ που κινήθηκε ταχύτατα, βρήκε και υπέδειξε το χώρο .

Τη Δευτέρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ηλεκτροδότησης με γεννήτρια κατασκευής στεγάστρου και περίφραξης, υδροδότησης και ισοπέδωσης του γύρω χώρου. Αμέσως μετά θα στελεχωθεί με προσωπικό και θα λειτουργήσει.

Για να οργανωθεί και να συντονιστεί αυτό το απλό (σε σχέση με άλλα που έχω αντιμετωπίσει) εγχείρημα , έπρεπε μόνο να συνεννοηθούν τρεις βουλευτές , δηλαδή στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, που απλά επέδειξαν ενδιαφέρον να λυθεί ένα πρόβλημα του τόπου και συντόνισαν τις προσπάθειες τους , όπου μπορούσε καλύτερα ο καθένας.
‘Ετσι πρέπει να γίνεται, και έτσι πολλά γίνονται.

(Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς αυτό το σημείο ξέφυγε από την προσοχή των αρμοδίων, και ακόμα περισσότερο πώς κανείς από τους τοπικούς αρμόδιους δεν επέμεινε ότι υπάρχει …)

Προηγούμενο άρθροΤα μέλη του Σωματείου των εργαζομένων στην Kavala oil “Το βαρέλι” ανέλαβαν να καθαρίσουν την περιοχή του Περιγιαλίου και τα άλση των Πεντακοσίων και της Παναγούδας
Επόμενο άρθροΔήλωση Μάκη Παπαδόπουλου για το κλείσιμο του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας