Μήνυμα ενότητος και αποφασιστικότητος προς όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες απηύθηνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά το πέρας της μεγαλειώδους επετειακής, στρατιωτικής, παρελάσεως των Αθηνών με την ευκαιρία του εορτασμού της συμπληρώσεως 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. «Ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να κερδίζουμε κάθε μάχη, να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση, να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία» τόνισε χαρακτηριστικώς ο ΥΕΘΑ.

Το πλήρες μήνυμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας:

«Ο Αγώνας του 1821 παραμένει διαχρονικός και επίκαιρος, μας εμπνέει και ταυτόχρονα μας διδάσκει. Η ιστορική μνήμη πρέπει να αποτελεί πηγή αυτοπεποίθησης και υπερηφάνειας για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, αλλά και για όλο τον Ελληνικό λαό. Οι αγώνες και η παρακαταθήκη των προγόνων μας πρέπει να αποτελούν το φάρο που οδηγεί τα βήματά μας.

Ας εμπνευστούμε λοιπόν από το παράδειγμά τους, από τους αγώνες τους, από τις θυσίες τους και ας αντιληφθούμε ότι ενωμένοι και συνειδητοποιημένοι μπορούμε να κερδίζουμε κάθε μάχη, να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση, να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Ζήτω η Επανάσταση του 1821!

Ζήτω το Έθνος!».

Προηγούμενο άρθροΞάνθη – 25η Μαρτίου: Έκαναν κανονικά παρέλαση παρά τις απαγορεύσεις
Επόμενο άρθροΠαρέλαση 25ης Μαρτίου: Δέος και συγκίνηση (pics, video)