Γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά της μεταχείρησης που έχει επιφυλάξει ο δήμαρχος Καβάλας Θ. Μουριάδης στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.
Τελευταία παραδείγματα ενδεικτικά και φυσικά όχι περιοριστκά:

 1. Η κυνική ομολογία του, πως με προσωπική του παρέμβση υπέστη <
 2. Σήμερα Δευτέρα 22-02-2021 στις 09:50 λίγες μόνο ώρες πριν το σημερινό δημοτικό συμβούλιο, στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εισήγηση χωρίς συγκεκριμένη πρόταση, με την οποία θα ζητηθεί από το δημοτικό συμβούλιο να υιοθετήσει πρόταση, επί Νομοσχεδίου που συζητά η κυβέρνηση και αφορά τις ιαματικές πηγές.
 3. Είναι επίσης γνωστό ότι μια εβδομάδα πριν τεθούν σε δημόσια διαβού-λευση οι προτάσεις της κυβέρνησης για τις αλλαγές που δρομολογεί στην τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς καμιά προηγούμενη προετοιμασία και μόνο μετά την πρωτοβουλία της Προέδρου της τοπικής Κοινότητας κυρίας Κόγι-α, θα ζητηθεί σήμερα προσχηματικά από το δημοτικό συμβούλιο η υιο-θέτηση ψηφίσματος που θα αφορά τις τοπικές κοινότητες μόνον.
  Αποδεικνύεται πως ο Δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης με τις επι-λογές του καθημερινά βαθαίνει την ανυποληψία στην οποία έχει οδηγήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.
  Καταγγέλουμε τις επιλογές του, τις μεθοδεύσεις του, την απουσία οποιασδή-ποτε προσπάθειας αναβάθμισης της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και Αυτοδιοίκησης τελικά, για την οποία υποτείθεται όλοι μας στοχεύουμε.
  Για την δημοτική παράταξη Συνεργασία
  Για την Καβάλα Ξανθόπουλος Νικόλαος
Προηγούμενο άρθροΔιενέργεια rapid tests στο 2ο Λύκειο και στο 7ο Γυμνάσιο Καβάλας
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: 7 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Καβάλα για σήμερα 22/2