perifereia_amth

Σε αλλαγές θεματικών Αντιπεριφερειαρχών προχώρησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστος Μέτιος.
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, οι παρακάτω περιφερειακοί σύμβουλοι ορίζονται θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες με τις εξής αρμοδιότητες:

• Κώστας Βενετίδης, από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Λιθηρόπουλο (Π.Ε. Δράμας).

• Κυριακή Αλατζά – Παπαδοπούλου, από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Τερτσούδη (Π.Ε. Έβρου).

• Κωνσταντίνος Κινατζίδης, από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, αντικαθιστώντας τον Νίκο Ευφραιμίδη (Π.Ε. Ξάνθης).

Για προσωπικούς λόγους, ο κ. Κινατζίδης ζήτησε από τον κ. Μέτιο η ανάληψη των καθηκόντων του να γίνει μετά από διάστημα δύο μηνών, αίτημα το οποίο ο κ. Περιφερειάρχης αποδέχθηκε. Μέχρι τότε, θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Ευφραιμίδης.

Σε κάθε περίπτωση, η άσκηση των καθηκόντων των νέων Αντιπεριφερειαρχών θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού τους στο ΦΕΚ.

Παραμένουν – προς το παρόν – στις θέσεις τους, ο Αχμέτ Ιμπράμ, από την Π.Ε. Ροδόπης, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας, ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, από την Π.Ε. Καβάλας, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού και ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, από την Π.Ε. Καβάλας, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

Προηγούμενο άρθροΠέταξαν στον ουρανό της Καβάλας οι “Μέλισσες της Βαλτικής” στο 7ο Kavala Airsea Show
Επόμενο άρθροΜειωμένο εισιτήριο για τους μαθητές όλο το Καλοκαίρι