28276877_10155780475873500_6632245681830452943_n

Εμείς οι λιγοστοί υπάλληλοι που ασχολούμαστε και με τον αποχιονισμό του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου ζητάμε συγγνώμη από όσους έτυχε να ταλαιπωρηθούν από το καθολικό φαινόμενο της πρόσφατης χιονόπτωσης που έπληξε το οδικό δίκτυο της ΠΕ Καβάλας. Με όλες τις βιολογικές μας δυνάμεις καταφέραμε μετά από 18 ώρες συνεχόμενης εργασίας να κρατήσουμε το οδικό δίκτυο ανοικτό και χωρίς να έχουμε σοβαρά ατυχήματα ή να θρηνήσουμε θύματα.

Ζητάμε συγγνώμη γιατί δεν μπορούμε να επιχειρούμε ταυτόχρονα και στα 630 χιλιόμετρα του οδικού δικτύου ευθύνης μας.

Ζητάμε συγγνώμη γιατί κατάργησαν υπηρεσίες που είχαν την φροντίδα της συντήρησης και ευθύνης λειτουργίας του Εθνικού δικτύου και μας ανέθεσαν επιπλέον αντικείμενα χωρίς εκπαίδευση, σχεδιασμό και σύγχρονα μηχανήματα. Ζητάμε συγγνώμη γιατί επιχειρούμε με εργαλεία και μηχανήματα παλαιά.

Ζητάμε συγγνώμη που η υπηρεσία προσπαθεί να διατηρεί σε λειτουργία τον πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, αλλά αυτός μας εγκαταλείπει.

Ζητάμε συγγνώμη από τους κατοίκους του νησιού της Θάσου όπου ο ιδιώτης που είχε την ευθύνη να παρέχει υπηρεσίες αποχιονισμού ήταν άφαντος.

Ζητάμε συγγνώμη που αρμοδιότητες και υπηρεσίες δύνονται σε ιδιώτες και δεν αντιδρούμε για τις κακές τους υπηρεσίες που προσφέρουν.

Ζητάμε συγγνώμη για την απαξίωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για τις ατέρμονες διαδικασίες που η γραφειοκρατία δημιουργεί σε αυτήν .

Ζητάμε συγγνώμη γιατί είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να ταλαιπωρούνται.

Ζητάμε συγγνώμη που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο. Ζητάμε συγγνώμη και “κρούωμεν το κώδωνα” πως την επόμενη φορά και εμείς «γερασμένοι» θα είμαστε και φυσικά λιγότεροι .

Ζητάμε συγγνώμη για την συνεχή υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών .

Ζητάμε συγγνώμη για την απέραντη γραφειοκρατία και την πολυνομία που διέπει την λειτουργία μας.

Ζητάμε συγγνώμη από τις οικογένειες μας που εργαζόμαστε τόσο πολλές ώρες και σε δύσκολες συνθήκες αντιμετωπίζοντας όλα τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή μας.

Ζητάμε συγγνώμη από όλους αυτούς που ενδιαφέρονται πρωτίστως για τους πρόσφυγες, για τα ζωάκια και για τους χορούς και τα πανηγύρια και δεν θυμούνται πως υπάρχουμε και εμείς σαν εργαζόμενοι που επιχειρούμε χωρίς ένα ζεστό ρόφημα της στιγμής.

Ζητάμε συγγνώμη για τα λάθη που ενδεχομένως να έχουμε κάνει και να δημιουργήσαμε επιπλέον προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ζητάμε συγγνώμη για το αλλαλούμ των αρμοδιοτήτων που επικρατεί στο οδικό δίκτυο και την έλλειψη συντονισμού.

Ζητάμε συγγνώμη γιατί και την επόμενη φορά δεν θα έχει αλλάξει κάτι από όλα αυτά. Επιθυμούμε να μας δείτε σαν συνανθρώπους που εργαζόμαστε σε δύσκολες συνθήκες και το μόνο που ζητάμε είναι αξιοπρέπεια και κατανόηση ,για να μην υπάρχει η Άλλη φορά !!!

 

Με την απέραντη τιμή οι εργαζόμενοι στον αποχιονισμό της Π.Ε Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΑποχαιρετιστήριο μήνυμα Ν.Ξανθόπουλου
Επόμενο άρθροΑλλαγές καί στο Δήμο Παγγαίου