Γνωστοποιούμε στους φιλάθλους, γονείς των αθλητών και αθλητριών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16 που θα λάβει χώρα στις 27 και 28 Ιουνίου στην Ελευθερούπολη, ότι η είσοδος τους στο στάδιο όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες θα γίνεται με έλεγχο στην κεντρική είσοδο.
Βάση της τελευταίας ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου, βασικές προϋποθέσεις για την είσοδο των θεατών θα είναι η ολοκλήρωση προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό COVID- 19 και να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε έλεγχο selftest εντός 24 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα του αγώνα.

Η διάγνωση με selftest αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης που εκδίδεται από την πλατφόρμα selftesting.gov. gr.
Ακόμη για όσους φιλάθλους έχουν νοσήσει, να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που έχει ισχύ για χρονικό διάστημα από δυο έως εννέα μήνες μετά τη νόσηση, το οποίο εκδίδεται με την παρέλευση 30 ημερών από τον πρώτο θετικό έλεγχο.

Στην τελευταία ΚΥΑ: Δ1α/ΓΠοικ38197/18-06-2021 μπορεί κάποιος να ενημερωθεί ακριβώς για το τι ισχύει όσον αφορά την είσοδο θεατών στα γήπεδα όπου διεξάγονται ατομικά αγωνίσματα. Επίσης κάνουμε γνωστό ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16 της Ελευθερούπολης, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Κυριακή 27 Ιουνίου και τη Δευτέρα 28 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου Ελευθερούπολης, θα πραγματοποιεί δωρεάν rapid test.
Εκ του γραφείου τύπου της διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθροΗ Άννα Διαμαντοπούλου έρχεται στην Καβάλα για βιβλιοπαρουσίαση
Επόμενο άρθροΧρηματοδότηση 166,7 εκατ. ευρώ από την Κομισιόν για το σταθμό LNG η Αλεξανδρούπολη