%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%80%ce%b1-%cf%80%cf%85%cf%81%cf%81%ce%b9%cf%87%ce%b9%ce%bf-645x362

Έτριβαν τα μάτια τους οι πολίτες αντικρύζοντας τον ίδιο τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ να σκάβει μαζί με τα συνεργεία του σε έργα στα όρια του Δήμου ακόμα και ξημερώματα! Αφού τον είδαν στις γειτονιές της Καβάλας αλλά και στα ορεινά του Δήμου ακόμα και με τη τσάπα να βοηθάει τα συνεργεία της Δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (πράγμα πρωτόγνωρο για Πρόεδρο), ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ συμμετείχε προπαραμονή  Χριστουγέννων φορώντας την Ποντιακή στολή στις εκδηλώσεις της Λέσχης στην Κεντρική πλατεία της Καβάλας. Να τι ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο FB:

«23 Δεκεμβρίου στης 19,00 μ,μ με την Λέσχη Ποντίων παρουσιάσαμε τα δρώμενα των Χριστουγέννων, στην κεντρική πλατεία. Για μένα ήταν η πρώτη συμμετοχή σε κάτι ανάλογο και φυσικά το απόλαυσα δεόντως. Παρουσίαση διανθισμένη με ποντιακούς χορούς φυσικά, σε μια εκδήλωση που κράτησε περίπου δύο ώρες και που παρά το κρύο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας».

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο από τον σύλλογο ΄ΦΙΛΟΣ’ της Νυρεμβέργης
Επόμενο άρθροΣεισμός στη Καβάλα τα ξημερώματα