Η Διεύθυνση των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης με τα εικονικά πιστοποιητικά στο κέντρο υγείας Παλαμά Καρδίτσας, καθώς και τις προεκτάσεις της.

Πρόκειται για την υπόθεση με την αρνήτρια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Κοζάνης, η οποία φέρεται να έχει εμβολιαστεί και εκείνη εικονικά στο κέντρο της Καρδίτσας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εισαγγελέας Εφετών Λάρισας, ο κύριος Δασκαλόπουλος, είχε διατάξει την διενέργεια ποινικής προκαταρτικής εξέτασης την οποία είχε αναλάβει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας διερευνώντας όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Τόσο για αυτούς που εξέδωσαν τα εικονικά πιστοποιητικά αλλά και για αυτούς που τα παρέλαβαν.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, μια από τις πτυχές της υπόθεσης αυτής είναι η φιλική και οικογενειακή διάσταση καθώς η συγκεκριμένη διοικητική υπάλληλος φαίνεται ότι είναι μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας και περισσότερα από 33 εικονικά πιστοποιητικά φαίνεται ότι ανήκουν σε φίλους, συγγενείς και μέλη της οικογένειάς της.

Στην περίπτωση που ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της σε βαθμό κακουργήματος για την παράβαση των διατάξεων της διάδοσης του κοροναϊού αυτό θα προκαλέσει την άρση τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει οικονομική συναλλαγή μεταξύ της ίδιας και αυτών που παρέλαβαν τα πλαστά πιστοποιητικά.

Την ίδια στιγμή δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που παίρνουν το θέμα αψήφιστα όχι μόνο για τους εαυτούς τους αλλά και για το κοινωνικό σύνολο, και δεν διστάζουν να το παραδεχθούν και δημοσίως.

Έρευνες για πλαστά πιστοποιητικά στην Καβάλα

Δέκα (10) πιστοποιητικά νόσησης κατατέθηκαν από το προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας τον τελευταίο μήνα, όλα μέσα από τις διαδικασίες του Νοσοκομείου, όπως αναφέρει ο διοικητής του, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο διοικητής του νοσοκομείου θα προχωρήσει στην διαδικασία επιβεβαίωσής τους, προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση.

Προηγούμενο άρθροSelf test: Ξεκινά η διάθεσή τους για τους μαθητές από τα φαρμακεία
Επόμενο άρθροΠρόλαβαν φωτιά στον Άγιο Ανδρέα- Άμεση κινητοποίηση κατοίκων και πυροσβεστικής