Τον παιδικό σταθμό «Μέριμνα του παιδιού» επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Συνομίλησε με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους τους οποίους ευχαρίστησε για την κοινωνική προσφορά τους και ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου, κυρία Αυγή Χρυσανθίδου, για τις συνθήκες λειτουργίας του σταθμού.

Ο κ. Λαζαρίδης και η σύζυγός του, Νάνσυ, η οποία τον συνόδευε, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές με τους μικρούς φιλοξενούμενους του σταθμού, στους οποίους έκαναν μικρά δώρα.

Αμέσως μετά, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ, μαζί με τη σύζυγό μου Νάνσυ, για να δούμε από κοντά το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στη ‘’Μέριμνα του Παιδιού’’ από το Δ.Σ. του Σωματείου, τη διεύθυνση και το προσωπικό του Σταθμού.

Τα αποτελέσματα του κόπου τους εξαιρετικά, όπως διαπιστώνουμε από τα πολλά όμορφα παιδικά χαμόγελα που αντικρίζουμε στον όμορφο χώρο.

Ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των καιρών και αποτελούν άξιους διαδόχους των οκτώ γυναικών, που 66 χρόνια πριν, με πρωτεργάτρια την αείμνηστη Ευδοξία Βαφείδου, δραστηριοποιήθηκαν και ίδρυσαν το Φιλανθρωπικό Σωματείο ‘’Μέριμνα Παιδιού’’.

Από τότε μέχρι και σήμερα, οι άνθρωποι του Σταθμού λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την ‘’απέραντη αγάπη για το παιδί’’.

Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Θα είμαστε δίπλα τους.

Καλό τριήμερο και καλή Σαρακοστή!».

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε συνάντηση των Πρέσβεων της Ε.Ε. για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, στη Γαλλική Πρεσβεία
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας