Την ανάγκη αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» έθεσε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λ. Αυγενάκη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν χθες το απόγευμα, Τετάρτη, 12 Μαΐου.

Σε συνεννόηση με τους εμπλεκόμενους φορείς και φυσικά τη διοίκηση του Α.Ο. Καβάλα, ο κ. Λαζαρίδης, ανέλυσε διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο -πλην αυτών της Θεσσαλονίκης- στάδιο της Μακεδονίας, αναφέροντας αυτά που πρέπει να γίνουν, όπως για παράδειγμα η κατασκευή στεγάστρου.

Ο Υφυπουργός είδε θετικά την πρόταση του κ. Λαζαρίδη και, μετά από εκτενή συζήτηση, συμφωνήθηκε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τον Δήμο Καβάλας, το επόμενο διάστημα να δρομολογήσουν την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Προηγούμενο άρθροΠροτεραιότητα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας είναι η προώθηση του θεσμού της αναδοχής και της υιοθεσίας
Επόμενο άρθροΣε λειτουργία η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στη νέα δράση για την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις εστίασης