Στην «Ημέρα Ανοιχτής Πόρτας» (Open Day) του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ στην Καβάλα παραβρέθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Γονείς, φορείς και μέλη της τοπικής κοινωνίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους χώρους και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, καθώς και το προσωπικό του σταθμού.

Η λειτουργία του θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων των οικογενειών που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν σε αυτόν τα βρέφη και τα νήπιά τους, ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Μία σημαντική μέρα για την Καβάλα είναι η σημερινή, καθώς ανοίγει τις πύλες του – έστω ατύπως για λίγο ακόμα – ο νέος σύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός του ΟΑΕΔ.

Η κατασκευή και λειτουργία του απασχολούσαν το δημόσιο διάλογο εδώ και χρόνια, ωστόσο για διαφόρους λόγους σταθμό ακούγαμε και σταθμό δεν βλέπαμε.

Πλέον, αποτελεί γεγονός και είμαι πολύ χαρούμενος που άλλη μία προεκλογική δέσμευση γίνεται πράξη.

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη και με τη φροντίδα της Διεύθυνσης και του αξιόλογου προσωπικού του σταθμού, θα διευκολυνθούν δεκάδες οικογένειες από την τοπική κοινωνία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου το διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη και φυσικά την περιφερειακή διευθύντρια του ΟΑΕΔ κυρία Ε. Πέππα και τα τοπικά στελέχη του Οργανισμού.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να επιλύει προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

Προηγούμενο άρθροΟυκρανία: Νεκροί δύο Έλληνες ομογενείς
Επόμενο άρθροΥπογραφή σύμβασης για την Αναβάθμιση Γηπέδων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»