Πιστός στην προεκλογική του δέσμευση, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης δημοσιοποίησε σήμερα, Δευτέρα, 5 Απριλίου, όπως κάνει κάθε χρόνο, τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης (πόθεν έσχες).

Όπως τόνισε, «σε συνέχεια των αντίστοιχων πρωτοβουλιών μου τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος δίνω στη δημοσιότητα τη δήλωση πόθεν έσχες, ανεξάρτητα από τη συνολική δημοσίευση που πραγματοποιείται σε κεντρικό επίπεδο από το Κοινοβούλιο για όλους τους Βουλευτές, προκειμένου να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες την οικονομική μου κατάσταση και να τη συγκρίνουν με αυτή των προηγούμενων χρόνων».

Η συγκεκριμένη δημόσια λογοδοσία, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, «αποτελεί την αυτονόητη υποχρέωση του κάθε πολιτικού, ώστε η κοινωνία να έχει την πλήρη εικόνα γι’ αυτόν και ειδικά όσον αφορά το πρόσωπό μου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κάνω αυτό το οποίο είχα δεσμευτεί πριν καν με τιμήσουν οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας και με εκλέξουν Βουλευτή».

Επισήμανε δε ότι «στο πλαίσιο αυτής της ειλικρινούς σχέσης, εκτιμώ πως, με την ενέργεια αυτή, μπαίνει ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της – κλονισμένης κατά τα τελευταία χρόνια – σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολιτικούς και τους πολίτες, με απώτερο στόχο την πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας μας».

Η δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) του κ. Λαζαρίδη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του www.mlazaridis.gr.

Προηγούμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας Καβάλας απο το Χαμόγελο του Παιδιού
Επόμενο άρθροΝίκος Ξανθόπουλος: Βίος και πολιτεία του Δημάρχου Καβάλας Θεόδωρου Μουριάδη