Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία αρχικά και τη λειτουργία στη συνέχεια υδατοδρομίου στην Καβάλα.

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου 2021 υποβλήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο τεχνικός φάκελος για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου.

Προηγήθηκε σειρά επαφών του Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριου Λαζαρίδη, με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και με τη Διοίκηση της Ο.Λ.Κ. Α.Ε., προκειμένου να μπουν οι βάσεις για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Λαζαρίδης για τη συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε την εξής δήλωση:

«Μία ακόμα ευχάριστη είδηση για την Καβάλα μας είναι γεγονός, καθώς το λιμάνι της “Απόστολος Παύλος” αποκτά πλέον έναν ηγετικό ρόλο στο πεδίο των μεταφορών.

Η κατάθεση του τεχνικού φακέλου για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Ήταν μια από τις δεσμεύσεις μου προς τους πολίτες της Καβάλας και, ύστερα από τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι πλέον αρχίζει να υλοποιείται.

Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο πιστέψαμε πολύ και οι εξελίξεις μας δικαιώνουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής.

Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την άψογη συνεργασία τους, το προσωπικό της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. και ιδιαίτερα τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, κυρία Άννα Θυσιάδου και τον πρόεδρο, κ. Γιώργο Φιλόσογλου, καθώς και όλους όσοι συνέβαλλαν, ώστε να φτάσουμε στην υποβολή του τεχνικού φακέλου.

Οι υποσχέσεις μας έχουν έναν και μοναδικό στόχο: Να γίνονται πράξεις. Αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με μοναδική ρήτρα το καλό του τόπου μας, το καλό της Καβάλας μας».

Προηγούμενο άρθροΔίπλα στου πολίτες ο Δήμαρχος Θάσου- Κανένα σπίτι χωρίς Πασχαλινό Τραπέζι – Κανένα Παιδί Χωρίς Παιχνίδι & Πασχαλινό Αυγό!
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η υποβολή πρότασης απο τον Δήμο Παγγαίου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα ´ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ´ προϋπολογισμού 620.000€