“Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η σκέψη μου είναι στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Ογκολογικού-Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Καβάλας.

Στους ανθρώπους, που παλεύουν καθημερινά, περιθάλποντας και θεραπεύοντας τους καρκινοπαθείς της περιοχής μας, εργαζόμενοι, μάλιστα, κάτω από την πίεση που επιφέρει η πανδημία στο Σύστημα Υγείας.

Ο αγώνας αυτός θα πρέπει να ενισχυθεί.

Με αφορμή, λοιπόν, την σημερινή ημέρα, ενώνω τη φωνή μου με τις συλλογικότητες που ζητούν τη δημιουργία αυτόνομης Κλινικής στο Νοσοκομείο μας, η οποία, εκτός των όσων προσφέρει η υπάρχουσα Μονάδα, πρέπει να διαθέτει και Τμήμα Ακτινοθεραπειών.

Επίσης, υπόσχομαι ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του καταξιωμένου Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, υποστηρίζοντας τις δράσεις του, που έχουν ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και καταπολέμησης του καρκίνου, παροχής βοήθειας και ηθικής συμπαράστασης σε καρκινοπαθείς”.

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Γάκης: Με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου
Επόμενο άρθρο“Τρέχει” τις διαδικασίες ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης για την ανακαίνιση του Αμφιθεάτρου της Νομαρχίας