“Η Ημέρα αυτή μάς δίνει την ευκαιρία να εστιάσουμε την προσοχή μας στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία.

Οι συμπολίτες μας με αναπηρία έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους τους άλλους και πρέπει, θεσμικοί παράγοντες και απλοί πολίτες να φροντίζουμε, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όλα τα πεδία της πολιτικής, κοινωνικής και πολιτισμικής έκφρασης.

Μέλημά μας στον Δήμο Καβάλας, είναι να συμπράττουμε, για να μπορούν και αυτοί οι συμπολίτες μας να διαβιούν σε συνθήκες που να εξασφαλίζουν την Υγεία τους, να βοηθούμε στην κατανόηση θεμάτων αναπηρίας και να ενισχύουμε προσπάθειες που αποσκοπούν στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας και της ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.

Με την αρωγή του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας, επιδιώκουμε τη συνεχή αύξηση του βαθμού ένταξης των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας του Δήμου μας.

Προηγούμενο άρθροMeteokav.gr: Φθινωπορινή μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο διήμερο ο καιρός στην περιοχή μας
Επόμενο άρθροH Energean για τη Διεθνή Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρίες: εμπρός για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς!