Καταδικάζουμε την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη λεκτική επίθεση του Δημάρχου Καβάλας κ. Μουριάδη σε βάρος της Προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο νομικό πρόσωπο της “Αλληλεγγύης” κυρίας Αθηνάς Παναγιωτίδου.

Ο κ. Μουριάδης, αντί να απολογηθεί για την καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και να τρέξει να καλύψει τη μισθοδοσία τους, επιτίθεται με φωνές και φασαρίες στην Πρόεδρο των σωματείου επειδή ανέδειξε το θέμα και υπερασπίστηκε τους συναδέλφους της! Και είναι προς τιμήν της!

Δυστυχώς, η αλαζονική, τιμωρητική και εκδικητική συμπεριφορά του Δημάρχου Καβάλας απέναντι σε εργαζόμενους του Δήμου που διεκδικούν τα δικαιώματά τους είναι πλέον ο κανόνας.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που έφυγαν τόσοι υπάλληλοι του Δήμου μέσω του προγράμματος κινητικότητας στο Δημόσιο.

Καλούμε τον Δήμαρχο να αφήσει τα “νταηλίκια” και τις “υστερίες” και να καλύψει ΑΜΕΣΑ τους μήνες που χρωστάει στους εργαζόμενους στο νομικό πρόσωπο της “Αλληλεγγύης”, για να περάσουν οι άνθρωποι αξιοπρεπώς τις γιορτές με τις οικογένειές τους.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”
Ο Επικεφαλής

Μάκης Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του Γυμνασίου Ελευθερούπολης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ Δράση KA1 με τίτλο «Σχολεία ίσης ευκαιρίας»
Επόμενο άρθροΠώς οι απλοί πολίτες συμμετέχουν στη συνδιάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης;