“Δεν θα υπάρξει ανοχή στα φαινόμενα διαφθοράς και αδιαφάνειας που θέλει να επιβάλει η ΝΔ, ένα νέο καθεστώς που θυμίζει το παλαιό καθεστώς και δεν θα είμαστε συνένοχη σε αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιβάλει, την δολοφονία χαρακτήρων. Με τόσο ανήθικο τρόπο να τσουβαλιάζει τους πάντες ότι δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι πληρωμένοι από την κυβέρνηση. Η συζήτηση ξεκίνησε με την τακτική της ΝΔ να μην λογοδοτεί με για τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος”, τόνισε μεταξύ άλλων το πρωί της Τρίτης (23/6) στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής, Πάνος Μαμτσαδέλης.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. Καβάλας του ΚΙΝΑΛ:

“Ανάμεσα στην αδιαφάνεια της Νέας Δημοκρατίας και την χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει το αναγκαίο ανάχωμα σοβαρότητας και αξιοκρατίας, όπως διαχρονικά εκφράζεται από το Κίνημα Αλλαγής.

Για την Νέα Δημοκρατία τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων είναι το μέσο για να επιτελέσουν τους ιδιοτελείς και σκοτεινούς σκοπούς τους ενώ οι έννοιες της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης έχουν σβηστεί διαπαντός από το λεξιλόγιο τους.

Από την άλλη, για τον Σύριζα το λειτούργημα του Τύπου και η συμβολή της ελευθεροτυπίας στο πολίτευμα της Δημοκρατίας είναι αποτιμητά σε χρήμα. Κατά την προσφιλή τακτική του, αυτή του διχασμού και της διασποράς του μίσους, όσοι δημοσιογράφοι δεν ασπάζονται τον «Τσιπρο-Πολακισμό» είναι αργυρώνητοι και εξωνημένοι.

Για το Κίνημα Αλλαγής, η επιλεκτική αλαλία της Νέας Δημοκρατίας στις συνεχείς ερωτήσεις για το που και με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα για την προβολή του «Μένουμε Σπίτι» και το ανερμάτιστο τσουβάλιασμα του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν συμπεριφορές μιας άλλης εποχής που πρέπει να καταπολεμηθούν οριστικά.

Οι χιλιάδες δημοσιογράφοι και όλοι οι άνθρωποι του Τύπου, που εργάζονται σκληρά όλα αυτά τα χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες δικαιούνται μια «συγγνώμη» από όσους τους εργαλειοποιούν με τόσο ανήθικο τρόπο.

Τα αμείλικτα ερωτήματα για την Κυβέρνηση παραμένουν και πρέπει να απαντηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Γιατί άραγε κρύβουν τα ποσά που έδωσαν στο κάθε μέσο; Προφανώς φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθούν. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως το «κρυφτό» που παίζει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι δείγμα ενοχής”.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Πάνος Μαμτσαδέλης στο lobby 101.8 από το 1.12.20

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/313421463157272/?t=4296

Προηγούμενο άρθροΔιεθνές συνέδριο για τη διάβρωση του εδάφους στον Δήμο Παγγαίου
Επόμενο άρθροΠέθανε ο Νίκος Αλέφαντος