Την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 στις 18.30μ.μ. πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων των σχεδίων ανάπτυξης τριών Σχολείων της πόλης μας στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+.

Συγκεκριμένα το 2ο και 3ου ΓΕΛ Καβάλας καθώς και το 2ο Γυμνάσιο παρουσίασαν σε συναδέλφους του Νομού Καβάλας τα προγράμματα /επιμορφωτικά σεμινάρια που παρακολούθησαν και τις πρακτικές εφαρμογές αυτών στα σχολεία τους.

Παρουσιάστηκαν οι ιστοσελίδες /blogs των τριών σχολείων και παραδείγματα καινοτόμων διδακτικών μεθόδων μεταξύ άλλων: flipped classroom (ανεστραμμένη τάξη), mindfulness (ενσυνειδητότητα), gamification (παιχνιδοποίηση), που υλοποιήθηκαν σε τάξεις των σχολείων τους.

Για το 2ο ΓΕΛ παρουσίασαν οι κ.κ. Πορφυλίδου Έλσα και Δημητριάδου Ζαχαρένια, για το 3ο ΓΕΛ ο Διευθυντής κ. Αδάμος Ευάγγελος και οι κ.κ. Δημητριάδου Μαρίκα, Παπαδοπούλου Μαρία και Πουπούλη Αγγελική ενώ για το 2ο Γυμνάσιο εκ μέρους της εκπαιδευτικής ομάδας του σχολείου η κ. Λιατσοπούλου Ανδριανή.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το πρόγραμμα του 2ου ΓΕΛ Καβάλας μπορείτε να βρείτε https://blogs.sch.gr/2lykkava/

Προηγούμενο άρθροΗ Εορτή των Δώδεκα Αποστόλων στον Άγιο Ανδρέα Παγγαίου
Επόμενο άρθροΧρηματοδότηση με 750.000€ έργων αποκατάστασης καταστροφών στο Δήμο Θάσου από τις πλημμύρες του Νοέμβριου 2019