Ο αντιπρόσωπος της Toyota στην πόλη των Σερρών κατέληξε από κορωνοϊό βυθίζοντας στη θλίψη το χώρο του αυτοκινήτου και την τοπική κοινωνία…

Πενθεί για ακόμα μία φορά η ελληνική αγορά του αυτοκινήτου και η οικογένεια της Toyota στην Ελλάδα, μετά τον θάνατο του Κώστα Ουστριά.

Πρόκειται για τον αντιπρόσωπο της Toyota σε Σέρρες, Καβάλα, Δράμα, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έχασε τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό.

O Κώστας Ουστριάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ως οικογένεια είχε μακρά πορεία στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κώστας Ουστριάς ο οποίος δεν ήταν εμβολιασμένος, «κόλλησε» σε μνημόσυνο εισήχθη στο νοσοκομείο των Σερρών.

Παρέμεινε σε αυτό για νοσηλεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρά το γεγονός ότι έδειξε να ξεπερνά το πρόβλημα, τελικά κατέληξε, μεγαλώνοντας τη λίστα των θανόντων από Covid στις Σέρρες, σε 650.

Ο Κώστας Ουστριάς (τρίτος από αριστερά) έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό (πηγή: Facebook -TOYOTA Ουστριάς αε)

Βόμβα η είδηση του θανάτου…

Η είδηση του θανάτου έσκασε σαν βόμβα στο χώρο του αυτοκινήτου. Για το θλιβερό περιστατικό ενημέρωσε τους συνεργάτες και αντιπροσώπους της, με mail που απέστειλε, η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Toyota

Πηγή:www.newsauto.gr

Προηγούμενο άρθροΔωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Καβάλας
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας του Δημάρχου Θάσου και εμπλεκόμενων φορέων για την κακοκαιρία “Διομήδης”