Μια πρώτη μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα αποκαλύπτει η Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» που κυκλοφορεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020. Το κεντρικό θέμα της εφημερίδας δεν είναι άλλο από την επερχόμενη «απόβαση» του γερμανικού κολοσσού στη Θάσο με στόχο τη μετατροπή του νησιού σε «smart island».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται η πρόθεση της Volkswagen να κατασκευάσει στη Θάσο πίστα αυτόνομης οδήγησης. Μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι για τον λόγο αυτό έρχεται σήμερα στην Ελλάδα αποστολή της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για να εξετάσει τον χώρο, ενώ οι υπογραφές της συμφωνίας αναμένεται να «πέσουν» στα μέσα του ερχόμενου Μαρτίου!

Το δημοσίευμα επίσης κάνει λόγο για τον ρόλο-κλειδί του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη. Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν.Καβάλας με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου για πεζόδρομους και κοινόχρηστους χώρους
Επόμενο άρθροΤις δυνατότητες αμερικανικών επενδύσεων στην ΑΜΘ συζήτησε ο Περιφερειάρχης με εκπρόσωπο αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας