%cf%80%ce%bd%ce%bf%ce%b7-1-800x445

Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό συγκέντρωσε ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για τον μικρό Μπίνη που νοσηλεύεται στις ΗΠΑ. Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Χατζηβαρύτη ανέφερε ότι τα χρήματα ήδη κατατέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού.

Όπως ανέφερε αρχικά «Επειδή είδα ότι υπάρχει μια καβαλιώτικη πανστρατιά και καλό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι είμαστε παρόντες σε όλες τις δράσεις, άρα και σε αυτή, ανακοινώνουμε τις χορηγίες του κόσμου και φυσικά και τις δικές μας, οπότε κάνουμε γνωστό ότι μαζεύτηκε ένα ποσό ικανοποιητικό για τον μικρό Μπίνη  και κατατέθηκε στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς όπως ακριβώς ήταν και η επιθυμία της οικογένειας.

Ελπίζουμε ότι το παιδί θα πάει καλά και θα τα καταφέρει εκεί που είναι στην Αμερική. Αυτή είναι η ευχή και η επιθυμία όλων μας.

Αυτή ήταν η συμβολή μας ως προς την περιπέτεια της καβαλιώτικης οικογένειας και του μικρού μαθητή.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες μας δράσεις, άρχισαν και έρχονται οι φοιτητές μας, τα πρωτάκια όπως λέμε, που εδώ και ένα χρόνο φοιτούν στις σχολές τους και βοηθούνται οικονομικά από εμάς. Να θυμίσω ότι τους δίδουμε χρήματα τα οποία συγκεντρώνονται από τις δωρεές μας, τα χρήματα που δεχόμαστε εμείς δηλαδή και με μεγάλη χαρά είδαμε ότι τα παιδιά μας πάνε πολύ καλά, πέρασαν όλα τους τα μαθήματα και πάνε για άλλα!».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ίδια ανακοίνωσε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα «θα βρισκόμαστε στον σύλλογο με τις δράσεις μας, όπως είναι η χορηγία των τροφίμων σε 140 οικογένειες μας, ο ρουχισμός και η διανομή του, θα τελειώσουμε με τις ενισχυτικές διδασκαλίες και θα δούμε ποια παιδιά μας έχουν πετύχει στις εισαγωγικές ώστε να δούμε ποια και πόσα παιδιά μπορούμε να βοηθήσουμε επειδή οι οικογένειες τους το έχουν ανάγκη. Ας μην ξεχνάμε ότι και αυτά είναι χρήματα από τις δωρεές και εμείς τα διαθέτουμε στα παιδιά μας με μεγάλη χαρά.

Παράλληλα περιμένουμε την απάντηση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Δημωφέλεια» για την συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ, Cosmopolis,  αν υπάρχει και φέτος ο χώρος που θα εκθέτουν οι κοινωνικοί φορείς και οι σύλλογοι κοινωνικής προστασίας, ώστε να πάρουμε και φέτος  τον κατάλληλο χώρο μας και να συμμετέχουμε για να μπορέσει ο κόσμος να έρθει κοντά μας και να δει το πρόγραμμα που κάνουμε ως τοπικός σύλλογος.

 

Γενικά η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη και κάθε μέρα κάτι προγραμματίζουμε, κάτι σχεδιάζουμε. Εμείς προσπαθούμε να προγραμματίζουμε δράσεις ανάλογα με τις δυνατότητες μας και συνεχίζουμε από το μετερίζι που έχουμε επιλέξει».

Προηγούμενο άρθροΣε διαπραγμάτευση ο Δήμος Καβάλας με τη Εφορία Νεοτέρων Μνημείων για την πλήρη κατεδάφιση του διατηρητέου στην Παναγία
Επόμενο άρθροΥπέρ του διαλόγου και κατά της βίας για το θέμα του Μακεδονικού τάσσεται ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Παράσχος Αγανικόλας