Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

“Κύριοι με αφορμή την έναρξη “Εγγραφών των Μαθητών” στο ΕΠΑ.Λ. Θάσου από 18/06/2020 έως 02/07/2020 θα θέλαμε να μας ενημερώσετε τι ενέργειες έχει κάνει η “Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης” και η “Καινούργια Δημοτική Αρχή” για την ομαλή λειτουργία του Σχολικού Συγκροτήματος του ΕΠΑ.Λ. Θάσου που εδρεύει στην Σκάλα Καλλιράχης…!!
α] Οι κτιριακές εγκαταστάσεις επαρκούν για να γίνεται σωστά το μάθημα ;;;…!! Έχει απαντηθεί το έγγραφο που στάλθηκε στην “Τεχνική Υπηρεσία” του Δήμου Θάσου για ότι αφορά την επάρκεια των Αιθουσών ;;;…!!
β] Υπάρχουν Αίθουσες που να καλύπτουν τις ανάγκες για Μαθήματα – Εργαστήρια ;;;…!! Στα σχέδια που υπάρχουν για την λειτουργία του προβλέπονται ακόμα 2 αίθουσες για τα “Εργαστηριακά Μαθήματα…είναι στα άμεσα σχέδια του Δήμου Θάσου να τις κατασκευάσει ;;; Ο προαύλιος χώρος είναι σε κατάσταση για να φιλοξενήσει τους Μαθητές ;;;…!!
Η ολοκληρωμένη λειτουργία του ΕΠΑΛ Θάσου μπορεί να ανακουφίσει τους μαθητές και τις οικογένειές τους, να μην αναγκάζονται να μεταβαίνουν στη Χρυσούπολη, να γλιτώσουν από περιττά έξοδα και ταλαιπωρία”.