img_6301

Ο σύλλογος «Φίλος» – Πρωτοβουλία για την προώθηση της αδελφοποίησης μεταξύ Νυρεμβέργης και Καβάλας Α.Σ., ευχαριστεί τους: ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και Royal ΑΒΒΕΕ, για την συνεχή συνδρομή τους στον εμπλουτισμό του περίπτερο του συλλόγου «ΦΙΛΟΣ» με Καβαλιώτικα προϊόντα για την Αγορά των αδελφών πόλεων στην CHRISTKINDLESMARKT της Νυρεμβέργης, από 25 Νοεμβρίου μέχρι και 23 Δεκεμβρίου 2016.

Τα καβαλιώτικα παραδοσιακά προϊόντα αποτελούν την καλλίτερη διαφήμιση για την Καβάλα και την περιοχή, κουραμπιές, μελομακάρονο, ελιές, πιπεριές, λάδια και μέλι και έχουν γίνει ήδη γνωστά στο Νυρεμβεργιώτικο κοινό, σε μια Χριστουγεννιάτικη Αγορά που σε 28 ημέρες δέχθηκε πάνω 2,50 εκατ. τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Καβάλας και η Royal ΑΒΒΕΕ-Αφοι Τσατσούλη, στάθηκαν αδιάλειπτα στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή, εδώ και 19 υποστηρίζοντας τον σύλλογο μας και τους σκοπούς της αδελφοποίησης.

Ο σύλλογος «Φίλος» τους ευχαριστεί θερμότατα γι’ αυτή την υποστήριξη και εύχεται ολόψυχα ΑΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ 2017 και ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΗ επισκεψιμότητα στην «Ονειρούπολη» ξεπερνά κάθε προσδοκία
Επόμενο άρθροΜετά τη τσάπα … με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, έριξε έναν Πυρρίχιο