kammenos-eleyheroupoli

Μία περίπου ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του Υπουργού Πάνου Καμμένου στην Ελευθερούπολη. Έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, δεν υπήρχε έγκαιρη γνωστοποίηση της ενώ το πρόγραμμα του κ. Υπουργού ήταν κι αυτό σύντομο και μυστικό. Ο κ. Καμμένος δεν απέφυγε κάποιες λίγες αποδοκιμασίες, κυριότερο είναι το περιστατικό γυναίκας που τον περίμενε έξω από το δημαρχείο της Ελευθερούπολης.

apodokimasies-kammenos

Τον αποδοκίμασε αλλά απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε προσαγωγή της στο αστυνομικό τμήμα.  Διαμένει στην Ελευθερούπολη. Το προηγούμενο βράδυ άγνωστοι έβαλαν κάποιες λίγες αφίσες στο κέντρο της Ελευθερούπολης, όπου δήλωναν ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ανεπιθύμητος. Οι περισσότερες είχαν απομακρυνθεί πριν την άφιξη του.

Στις 10.15 το πρωί ελικόπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων προσγειώθηκε στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης. Ο κ. Καμμένος μπήκε σε αυτοκίνητο , κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο. Στο γήπεδο τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Παγγαίου. Στο Δημαρχείο τον περίμεναν οι βουλευτές Μορφίδης- Εμμανουηλίδης, ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, στελέχη των ΑΝΕΛΛ, ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Μπόνος, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβούλιο υπογράφηκε η παραχώρηση της ΛΑΦ Ελευθερούπολης στον Δήμο Παγγαίου (ενοικίαση την ανέφερε ο κ. Υπουργός). Έγιναν σύντομες δηλώσεις. Ο Υπουργός υποσχέθηκε κι άλλη βοήθεια στο Δήμο, μνημόνευσε αξιοποίηση μονοπατιών κτλ. Ρωτήθηκε για το στρατόπεδο Ασημακοπούλου. «Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν είμαι στην Καβάλα, είμαι στο Δήμο Παγγαίου» ήταν η ανεπίσημη απάντηση του. Η αποχώρηση του κ. Καμμένου από το Δημαρχείο έγινε ήρεμα στις 11.15. Πήγε στο γήπεδο κι επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται από τον ΤΑΡ οι αρχαιολογικές εργασίες και οι εργασίες στα χωράφια των ιδιοκτητών που έχουν υπογράψει με την εταιρεία
Επόμενο άρθροΜία τραυματίας σε τροχαίο στην Ε.Ο. Καβάλας – Σερρών