Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισκέφθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 το σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών, προκειμένου να παραστεί στην παρουσίαση του Δικτύου Πόλεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Πρόκειται για μια σύμπραξη μακεδονικών πόλεων και περιοχών, οι οποίες, μέσω της περίφημης μακεδονικής ιστορίας, θα αναπτύξουν κάθε μορφή πολιτισμού, αθλητισμού, τουρισμού και εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα, βασιζόμενες στο μακεδονικό μεγαλούργημα, θα προωθήσουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας δεκάδες διακρατικά υποδίκτυα.

Η προβολή των στόχων του Δικτύου Πόλεων έγινε παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, των περιφερειαρχών Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστου Μέτιου και Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, καθώς και δεκάδων δημάρχων μακεδονικών πόλεων.

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, αφού επισήμανε πως θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το Δίκτυο Πόλεων Μεγάλου Αλεξάνδρου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ότι αν θέλουμε να αναπτύξουμε τους δήμους μας είτε τουριστικά, είτε ακόμα και ιστορικά, θα πρέπει να συνεργαστούμε μεταξύ μας» και πρόσθεσε «αν βλέπουμε τους δήμους σαν μαγαζάκια τα οποία πρέπει εμείς να προωθούμε, έχουμε αποτύχει. Όταν συμβάλουμε όλοι μαζί σ’ αυτόν το σκοπό, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».                          

Προηγούμενο άρθροΑπολήψιμα 25 δισεκ. κυβικά μέτρα αερίου στο Βόρειο Καρίς έδειξε η επιβεβαιωτική γεώτρηση της Energean
Επόμενο άρθροΣύσκεψη στον Δήμο Θάσου για θέματα της Νήσου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καβάλας & Θάσου