Την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης μετέβη συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας Παύλο Τσουμάκη, στις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου, προκειμένου να διαπιστώσει πώς πάνε οι εργασίες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων.
Μετά την επίβλεψη των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Το Βιοτεχνικό Πάρκο έχει αλλάξει σελίδα και γίνονται προσπάθειες προσέγγισης επενδυτών. Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, τόσο παλαιότερων οικοπεδούχων, όσο και επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να μισθώσουν οικόπεδο στην έκταση του Βιοτεχνικού Πάρκου. Για αυτό το λόγο η Περιφέρεια Α.Μ.Θ./Π.Ε. Καβάλας, ως μέτοχος του ΒΙΟΠΑ Καβάλας με ποσοστό 51%, προβαίνει στο καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων του Πάρκου από κλαδιά, χόρτα κτλ, για λόγους υγιεινής, αλλά και καλλωπισμού του περιβάλλοντα χώρου. Εμείς έχουμε χαράξει το πλάνο και τις κινήσεις που θα κάνουμε στο προσεχές μέλλον, ώστε να καταστεί λειτουργικό το ΒΙΟ.ΠΑ Καβάλας για την τοπική οικονομία και για τους ελεύθερους επαγγελματίες».

Προηγούμενο άρθροΠεριφερειακή Σύνθεση: Πρόγραμμα Δράσης Περιφέρειας: Προχειρότητα και Αναποτελεσματικότητα !
Επόμενο άρθροΠώς εντοπίστηκε ο δικυκλιστής που παρέσυρε και σκότωσε 61χρονη νοσηλεύτρια στη Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού