Ενημέρωση Ιδιοκτήτων – Ενοικιαστών Κοινοχρήστων Χώρων εντός του Σχεδίου Πόλεως Καβάλας, τμήμα Περιγιαλίου, που συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται επ’ αυτών επαγγελματικά

Προκειμένου να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός του Δήμου Καβάλας για την διάνοιξη των δρόμων της περιοχής Περιγιαλίου, σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο και την πράξη εφαρμογής, είναι απαραίτητο να απομακρυνθούν όλες οι λειτουργούσες επιχειρήσεις (εμπορικές, βιοτεχνικές, γεωργικές, παροχής υπηρεσιών κ.λ.π.) από τους κοινόχρηστους χώρους της περιοχής.
Οι παραπάνω κοινόχρηστοι χώροι και δρόμοι κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, από την κύρωση της 6ης/2012 Πράξης Εφαρμογής Περιγιαλίου (που κυρώθηκε με την υπ’ αριθμό ΔΠΧΧ 5520/14-10-2013 Απόφαση Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης), περιήλθαν στην αποκλειστική ιδιοκτησία του Δήμου που προτίθεται άμεσα να διανοίξει για την εύρυθμη λειτουργία της περιοχής.
Οι επικείμενες κατασκευές, στα ρυμοτομούμενα τμήματα, θα αποζημιωθούν σύμφωνα με τους πίνακες επικειμένων και τα απαραίτητα αποδεικτικά νομιμότητας που απαιτούνται, με απλή αίτηση των ιδιοκτητών.
Στο πλαίσιο των παραπάνω επιδιώξεων του Δήμου Καβάλας, οι ιδιοκτήτες ή οι χρήστες των κοινοχρήστων χώρων παρακαλούνται όπως:

1️⃣Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στους εν λόγω χώρους θα πρέπει να απομακρύνουν τις εγκαταστάσεις τους μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2021.
2️⃣ Οι ιδιοκτήτες επικειμένων στις παλιές ιδιοκτησίες τους, έως την 31η Ιουλίου 2021 να προσέλθουν στο Δήμο Καβάλας για την προβλεπόμενη αποζημίωση αλλά και να απομακρύνουν ότι κινητό τμήμα επιθυμούν από τις επικείμενες κατασκευές τους.

3️⃣ Η διάνοιξη των οδών θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2021 από την κεντρική αρτηρία της περιοχής και πρωτίστως από το τμήμα δυτικά των Κοιμητηρίων έως το όριο του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου

☎️ Περισσότερες πληροφορίες:
2513 500 228

🔺️ Υπεύθυνη κ. Μαρία Τσουρή

🟦 Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν Rapid tests στη Χρυσούπολη
Επόμενο άρθροΈκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων