%ce%b3%ce%be%cf%84%cf%86%cf%85%cf%86%ce%b3

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας καλεί τα μέλη του σε Γενική Καταστατική και Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στη Στέγη του Συνδέσμου.
Αρχικά,αφού γίνει ανάγνωση του Νέου Καταστατικού στα μέλη,ώστε να ενημερωθούν για το περιεχόμενό του θα ψηφιστεί από το Σώμα.Θα ακολουθήσει η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση με:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.Απολογισμός Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και Οικονομικός Απολογισμός.
2.Έγκριση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.
3.Προγραμματισμός Δράσης-Προτάσεις Μελών.
4.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα στις 19:00 και μετά το πέρας της θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη, που ήταν εγγεγραμένα στις καταστάσεις του Συνδέσμου μέχρι και τις 20/11/2016. Τα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία παρακαλούνται να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί την ταυτότητά τους.
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη που ήταν εγγεγραμένα στις καταστάσεις του Συνδέσμου μέχρι και τις 20/11/2016. Οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής

Επιτροπής πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως ή ηλεκτρονικά(στέλνοντας e-mail) στο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα στην Γενική Γραμματέα κ.Καρποζήλου Βόνη, αφού επικοινωνήσουν μαζί της στα τηλέφωνα 2510247477 ή 6973308232 και στο λογαριασμό e-mail του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας sfgtkavalas@gmail.com,μέχρι την Κυριακή 11/12/2016.

Με εκτίμηση
το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
του Σ.Φ.Γ.Τ.ΚΑΒΑΛΑΣ

Προηγούμενο άρθροΞεχάστε τις επιστροφές φόρου – Πως εξαφανίζονται
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε προχθές η σύμβαση των 75 ατόμων που εργάζονται στην καθαριότητα του Νοσοκομείου Καβάλας