Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας πραγματοποίησε την ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευσή του, στις 6-10-2020 στο γραφείο του Ομίλου (Αντιπάτρου 2) από τις 9.00 π.μ.-19.00 μ.μ. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών και από όλους τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της υγείας μας. Ευχαριστούμε τα μέλη μας που προσήλθαν να ψηφίσουν.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνεδρίαση στο γραφείο του ομίλου στις 14-10-2021, όπου συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την παρακάτω σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΑΪΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΒΡΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΕΦΟΡΟΣ ΦΩΛΙΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΔΡΟΣΟΥ-ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΜΕΛΟΣ: ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ο ΦΟΚ προσπαθώντας να επανέλθει στην ενεργό δράση και πάντα μέσα στο πλαίσιο που επιτρέπουν οι παρούσες συνθήκες και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας προγραμματίζει μια ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 24-10-2021 στο Σπήλαιο του Μααρά. Εκτός από την επίσκεψη στο σπήλαιο θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία 5χλμ. σε ευκολοδιάβατο δρόμο για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν. Η πεζοπορία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος επίτιμου Προέδρου του Ομίλου κ. Υφαντίδη για το έργο του οποίου θα γίνει σχετική ομιλία από τον Πρόεδρο κ. Χαϊνά.

Προηγούμενο άρθροΣυμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας: Το μεγάλο διπλωματικό
και στρατιωτικό άλμα της χώρας μας
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η διανομή πετρελαίου θέρμανσης και στην Καβάλα, στο 1,20 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή έναρξης