kalogeriko-800x445

Η Θασιακή Ένωσης Καβάλας στις 23 Σεπτεμβρίου θα βραβεύσει στην Θάσο τους αριστούχους μαθητές. Ο Αντιπρόεδρος της Θασιακής κ. Νίκος Τσιλογιώργης σημείωσε ότι πρόκειται για μία καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο.

Αρχικά ανέφερε ότι «Καταρχάς να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά, στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και φυσικά και στους γονείς. Όντως η Θασιακή Ένωση μετά την πετυχημένη 10ημερή εκδρομή που έκανε σε Αυστρία, Ελβετία και Βόρεια Ιταλία, συνεχίζει τις πετυχημένες δραστηριότητες της. Αυτή την στιγμή προγραμματίζουμε για τις 23 Σεπτεμβρίου στην Θάσο, τη βράβευση των μαθητών μας που είναι θασιακής καταγωγής και αποφοίτησαν από δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Η βράβευση θα γίνει στις 11.30 στο σχολείο της Παναγίας.

Η βράβευση αυτή συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 1974 που έγινε η πρώτη βράβευση και φτάνει μέχρι τις μέρες μας. Φέτος θα βραβεύσουμε γύρω στους 150 μαθητές, όλοι αυτοί που αρίστευσαν στα σχολεία τους» .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Βέβαια ο ίδιος σημείωσε ότι οι δραστηριότητες συνεχίζονται. «Στις 20 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής ενότητας, η Θασιακή Ένωση θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή της που είναι αφιερωμένη στην 86η επέτειο της απελευθέρωσης της Θάσου. Απλά θέλω να παρακαλέσω τους γονείς που τα παιδιά τους αρίστευσαν να ενημερωθούν και να στείλουν τα στοιχεία τους ώστε τα παιδιά αυτά να βραβευθούν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια των φέρρυ μπόουτ στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου που είναι πέντε στον αριθμό θα συνεχισθούν μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου. «Τότε λήγει ο προγραμματισμός των ναυτιλιακών εταιρειών και ας ελπίσουμε τα ίδια δρομολόγια να συνεχισθούν και τον Οκτώβριο, Βέβαια αλλαγές θα έχουμε και αναμένουμε μείωση, θα δούμε όμως αν αυτή η μείωση θα είναι καλύτερη σε σχέση με πέρσι.

Η πορθμειακή αυτή γραμμή, αν και πολλές φορές το είπαμε είναι μια θλιβερή ιστορία. Έχει απαξιωθεί και δεν στηρίζεται από τις ναυτιλιακές εταιρείες. Τα δρομολόγια που ισχύουν γίνονται με πολύ κόπο και πολύ αγώνα από όλους τους φορείς, το Δήμο Καβάλας, την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, την Θασιακή Ένωση και γενικά από όλους τους φορείς που έχουν λόγο σε αυτό το θέμα» κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΓια εξαγγελίες που θα τονώσουν την οικονομία έκανε λόγο ο βουλευτής Σύριζα Καβάλας Κώστας Μορφίδης
Επόμενο άρθροΜε 150 παιδιά η έναρξη στον ΟΑΕΔ Καβάλας