Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει θερμά τους ζωγράφους Γιάννη Κανίογλου και Λόη Ανθάκη, διότι σε μια περίοδο που δοκιμάζονται αρχές και αξίες, κατάφεραν με την εθελοντική τους προσφορά όχι μόνο να αγγίξουν τις ψυχές των συμπολιτών μας, αλλά και να τους εντάξουν στη διαδικασία αισθητικής αναβάθμισης των υπέροχων συνοικιών που διαθέτει η πόλη μας.

Το εξαιρετικό καλλιτεχνικό τους αποτύπωμα στο πάρκο της οδού Πτολεμαίου, έγινε αντικείμενο εγκωμιαστικών σχολίων από εκατοντάδες Καβαλιώτες και προκάλεσε την ευχάριστη “υποχρέωση” επανάληψης αντίστοιχων δράσεων, με τη συμμετοχή απλών πολιτών, μικρών και μεγάλων, και οργανωμένων συλλόγων της Καβάλας.

Με απόφαση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον κ. Κανίογλου, θα πάρουν ζωή και χρώμα λίαν συντόμως μικρά πάρκα και χώροι αναψυχής και σε άλλες περιοχές της γαλάζιας πολιτείας.

Ήρθε η ώρα, μέσα από την προβολή ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και ιστορικών στοιχείων, να αναδείξουμε την απαράμιλλη ομορφιά που κρύβει ο οικιστικός ιστός της Καβάλας!

Προηγούμενο άρθρο«Ανάσα» για την εστίαση: Η Κομισιόν ενέκρινε το ελληνικό πρόγραμμα επανεκκίνησης
Επόμενο άρθροΠοια Καραϊβική.. Αυτή η εξωτική παραλία με την ολόλευκη άμμο και τα μαργαριταρένια βότσαλα βρίσκεται στην Ελλάδα